dimecres, de març 24, 2021

COMENÇAR DE NOU

 Començar de nou

 

Avui és un dia diferent per la Clàudia. Té els nervis a flor de pell perquè comença una nova feina després de tres anys de malsons. Confia que aquesta nova etapa ompli les seves expectatives tant en la qualitat de la tasca que haurà de realitzar com de les  persones que coneixerà, i també en la quantitat del sou que rebrà.

 

Va estudiar durant cinc anys a la universitat obtenint unes notes excel·lents, i complementant  la seva educació amb un Màster. Recorda l’època d’estudiant amb molta il·lusió perquè va gaudir dia a dia del que estava aprenent, però  tenint la mala sort d’acabar els estudis en un moment en què el mercat de treball estava en crisi.

 

La necessitat d’iniciar-se en el món laboral i independitzar-se de la família, feren que apostes per la primera feina que li van oferir.

 

No es planteja si va ser un encert o una errada haver triat aquella feina, però està convençuda  que no contribuí en la seva formació  professional, tenint la desventura d’envoltar-se de persones banals i mediocres que s’aprofitaren de la seva bona fe,  fent-li passar estones molt magres  i treballant quantitat d’hores setmanals per tres-cents euros mensuals . 

 

Tanmateix aquestes circumstàncies li van fer adonar-se que és valuós i gratificant treballar en alguna cosa que t’enamori, però també és important rodejar-te de bones persones.

 



NEUS CEREIJO


per Cornèlia Abril