dimecres, de març 09, 2022

L’endemà del #8M

 Ahir, 8 de març de 2022, #8M Dia Internacional de la Dona, Cornèlia Abril va fer un acte literari al Casal Cívic de Can Borell de Blanes gràcies al Grup de Dones Emprenedores, amb la Isabel Forcada al capdavant que ha formalitzat la trobada.

Plovia.



Vam fer un tomb pels voltants, Jardins d’esbarjo pels gossos, Parc de Xon Ferrer, Blanes i la mar a l’horitzó.

                              



Les sis components del grup literari vam exposar una breu pinzellada de les nostres biografies, les respectives trajectòries en l’àmbit laboral així com la dedicació a l’escriptura. També vam fer referència al relat que cadascuna ha escrit per al llibre Marques de trinxera publicat a finals de l’any passat. 
                    

En acabat, vam obrir tertúlia. Va ser viva i amena, vam rebre la visió del món d’unes dones implicades de manera activa en la gestió i acompanyament de dones que pateixen violència de gènere. A la sala, que és peculiar per l’estructura d’embarcació que té, també hi havia homes. Ens van deixar sentir la seva veu: a la societat, la feina és i ha de ser compartida: educació a casa, formació a les escoles, a tot arreu i sempre.

Blanes és per a Cornèlia Abril un destí habitual. Jo, que no soc local, tinc la impressió que la ciutat ens rep sempre amb interès. Parlaríem d’uns quants actes, la presentació de quatre llibres de Cornèlia Abril i també presentacions de llibres que les blanenques escriuen i publiquen i promouen sota el seu nom propi

Benvinguda, Eva Ariza, nova integrant del grup. 

  Gràcies, a la ciutat que ens acull amb estima. 
I gràcies als nens i nenes que ens van fer l'obsequi d'aquesta manualitat: una flor i un pin en record del #8M: la lluita integra a tothom.

3 comentaris:

Sanzsoto ha dit...

FICIDADES

Cornèlia Abril ha dit...

Gràcies, Sanzsoto
T'hem trobat a faltar. Però, a la pròxima, farem saltirons llargs.
Cuida't i recupera't aviat.
Rep una forta abraçada de la Cornèlia.

Cornèlia Abril ha dit...

Caram, quin goig, ahir! Va estar molt bé! Felicitat, Cornèlies!!!