dijous, de desembre 16, 2021

MARQUES DE TRINXERA ja és un LLIBRE!

 Dimarts, 14 de desembre de 2021, CORNÈLIA ABRIL va presentar el seu quart llibre en societat. 

Va ser un acte entranyable, envoltades de familliars , amics, amics dels amics... envoltats de gent que estima la cultura, com ja hem repetit un munt de vegades.

Va ser a la Biblioteca Comarcal de Blanes.

La Laura Rabassa  s'havia llegit el llibre del dret i del revés, i això es va notar, quan va començar a fer-nos preguntes. Hi ha preguntes que demostren que la persona que està presentant un llibre, se l'ha llegit.  I l'ha assimilat. No passa sempre, això. 

L'altre dia llegia un article de Llucia Ramis, que explicava que alguns escriptors es troben amb gent que els presenta la seva obra i els bons lectors i la gent que s'estima l'ofici d'escriure, s'adonen que aquell personatge (el presentador, que sol ser famós i potser mediàtic) no té ni idea del que té entre mans. De vegades, fins i tot l'autor, per molt emocionat que estigui, ho nota. Això deia l'article. Quina llàstima!

Bé, doncs, no cal ser mediàtic, ni cal ser "famós". Nosaltres estimem les persones que ens envolten, i que saben apreciar aquesta feina. Per nosaltres és un orgull! Gràcies, Laura!

Ja hem dit als nostres facebooks, que ja deveu haver llegit, que és de rigor agrair l'assistència (en viu i en directe o de cor), de tanta gent que encara s'emociona amb un llibre a les mans.

Estem molt i molt contentes, perquè en breu en farem la SEGONA EDICIÓ, que es diu aviat!

Vegeu que aquí, a la vostra dreta, teniu la possibilitat de comprar MARQUES DE TRINXERA, o aquí mateix, només a un "click".

I, si preferiu anar a la llibreria, a Blanes ho podeu fer a Llibreria Ça trencada, us enllacem amb el seu facebook. Gràcies, Xavi!

Finalment, i repetint-nos de nou, volem agrair a la Biblioteca de Blanes —que és una biblioteca  "que fa coses"— l'agradable acollida amb què sempre ens rep. 

Gemma Ciuró i personal de la biblioteca, sou "la nostra biblioteca!"

Ep, i no oblidem l'Eva Palau, que és qui sap més coses de Blanes, i ens les explica totes!

Us deixo algunes fotos perquè gaudiu del nostre moment, tal com en vam gaudir nosaltres.

I us recordo que encara gaudireu més quan llegiu els cinc relats de les cinc dones que, en aquest llibre, formem Cornèlia Abril.Els relats són aquests:

La casa de la Fernanda Valdés,  de Maria Aladern

Aurora, de M.Montserrat Medalla 

La pau era lluny, de Neus Cereijo

Rocío, d'Elisabet Moreno

La primera línia, de Matilde Nuri

Imtages, d'Olga Xirinacs.