dilluns, de desembre 30, 2019

La nostra línia de treball C.A.


Soc Cornèlia Abril. Formo part d'un grup literari força reeixit, que va començar, el 2015, amb molta il·lusió, moltes ganes d'escriure imatges i pintar paraules, molts somriures còmplices entre totes les ànimes que el formaven, i d'on va sorgir un primer llibre de relats, anomenat "He d'anar-me'n", (Edicions Els Llums). Diria que aquest llibre ja està esgotat, per tant, no el trobareu al mercat... això és un èxit, per a qualsevol autor, no? Feliciteu-me'n, doncs! (com veieu, domino els pronoms febles a la perfecció).






El 2017 va sorgir un altre llibre, "Si es fa fosc", ( Ònix editors). Em sembla que aquest no està pas esgotat, així doncs, el podeu buscar. Si no el trobeu a les llibreries, demaneu-lo! O mireu per internet... no és difícil. Us el recomano vivament. També s'hi van pintar paraules i s'hi van escriure imatges.




El 2019, any que és a punt d'acabar, n'ha sorgit un altre: "I, tanmateix, va ser una nena". (Ònix editors) que ha cregut en C.A. una vegada més. Hi ha hagut algun canvi d'ànimes. Un grup literari, ja se sap, pot ser canviant. Aquest cop s'han escrit imatges i s'han fotografiat paraules. Anava implícit en el canvi.


Busqueu-lo, aquest llibre, perquè segur que el trobareu, com l'anterior... aneu a la vostra llibreria de referència i demaneu-lo, o busqueu-lo per internet. És fàcil.


Podem dir que l'any 2019 ens ha portat una nena... però diríem malament. N'ha portat dues!
                                                 Benvinguda, Laila, neta d'una ànima Cornèlia.


C.A. desitja a tots els familiars, amics, coneguts, lectors i un llarg etcètera... una molt bona entrada al Nou Any 2020!




Salut i Literatura!
Au, va.... aneu a encarregar un llibre de Cornèlia Abril, o demaneu-lo als Reis!