diumenge, de febrer 14, 2016

Avui dia dels enamorats


albert einstein carta a su hija Esta Carta Titulada El Amor de Albert Einstein a Su Hija Te Va Hacer Pensar







Del pensament d'Albert Einstein

...Hay una fuerza extremadamente poderosa para la que hasta ahora la ciencia no ha encontrado una explicación formal. Es una fuerza que incluye y gobierna a todas las otras, y que incluso está detrás de cualquier fenómeno que opera en el universo y aún no haya sido identificado por nosotros. Esta fuerza universal es el AMOR.... seguir leyento

7 comentaris:

Montse ha dit...

Sobre l'amor, hi ha una frase que em té el cor robat. Alguns l'atribueixen a Sant Agustí, i suposo que deu ser, efectivament, de Sant Agustí. La frase é aquesta:

La millor mesura de l'amor és estimar sense mesura.

No la trobes fantàstica, Cornèlia?

Avui estic trista, ha mort Muriel Casals, una dona amb una força extrema, combinada amb una extrema fragilitat física. Una mena d'oximoron... tot el matí he estat sentint el que es deia d'ella: era una dona que escoltava i estimava, i demanava que la gent s'estimés.

Einsten, Sant Agustí, Muriel Casals... cadascú a la seva manera, però tots parlen de l'amor!

Sanzsoto ha dit...

Cuando el pasado 3 de febrero de este año, el físico teórico Cliff Burgess, de la McMaster University y el Instituto Perimeter de Física Teórica en Ontario, envió un correo electrónico a todo el departamento de física de McMaster, en el que, citando fuentes del LIGO (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory), explicaba que habían detectado ondas gravitacionales producidas por la fusión de dos agujeros negros, algo anticipado por Einsten en 1915 y tras la lectura de esta carta, me lleva a la reflexión de si es que no sabemos amar lo suficiente.
http://www.bbc.com/mundo/noticias/2016/02/160211_hawking_ondas_gravitacionales_agujeros_negros_ab

Montse ha dit...

Probablemente, no!!

Olga Xirinacs ha dit...

Cornèlies,
¡no us deixeu pas absorbir pels forats negres! ¡Mai de la vida! Més val sentir suaus ones gravitacionals produïdes pels cossos quan es troben.
Que és dia dels enamorats, collons.

... i escaig ha dit...

m'agrada, m'agrada molt;
l'aproximació a la ciència des de l'espai corneli, la semblança de persones que no han volgut passar per aquest món sense haver entès, d'una manera o altra, allò que és essencial; i arribar a conclusions com aquesta: "me lleva a la reflexión de si es que no sabemos amar lo suficiente". Curiós, si més no. Hi ha un sentit poètic en la física teòrica, en la interpretació del Cosmos. Almenys per a mi.

... i escaig ha dit...

Olga, hem coincidit en aquest espai-temps!
ara ja sabem quina és la realitat dels forats negres; i, enamorades com estem de la vida, no perdrem el temps; a viure, a viure
i a escriure!
.

Montse ha dit...

Deixar-nos absorbir per un forat negre? MAI! Cal viure intensament, molt intensament!